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The following FAQ(s) are as of January 13, 2021 

SAS-TV Modifications 

The following changes have been made to the 2020 SAS-TV survey. 

• Modifications to section #2 for questions #2.1 and #2.4 have been made 

 

Web Based Training 
 

Q. Where do we register for SAS-Radio training? 

A. CPB offers pre-recorded, live webinar and workshop sessions for all Integrated Station 

Information System (Integrated Station Information System, AFR, FSR, Legal Form, SABS and 

SAS) related End User training. You can navigate to → http://www.cpb.org/stations/isis/training 

and register for any training session. If you have a specific SAS training questions please contact 

the SAS Support Team via e-mail at SAS@cpb.org or phone the Help Desk at 866.635.4747. 
 

SAS-TV Survey: General Questions: 
 

Q. How do I request an extension for the SAS survey? 

A. Please follow these steps: 

1) Log into the Integrated Station Information System 

2) Scroll to the bottom of the summary page 

3) ‘Click’ the “Go to Main” button for SAS 

4) Expand the “Survey Status” area for SAS 

5) ‘Click’ the link “Extension Requests” 

6) Request an extension 

 

Q. I am unable to access the SAS survey in the Integrated Station Information System? 

A. In order to access the SAS survey you will need to have the SAS security group added to your 

Integrated Station Information System profile. Your station’s Grants Administrators, Head of 

Grantee and/or Licensee Official are the ONLY individuals that can make changes to the Integrated 

Station Information System security groups. 

 

Q. What are the web browser requirements for viewing/completing the online survey? 

A. The on-line Integrated Station Information System application has been tested with 

Internet Explorer 6.0/7.0 as well as Firefox 3.5. 

 
 

Employment Section: 
 

Q. What time period should we refer to when entering information into Section 1? 

A. In Section 1 for questions # 1.1 - # 1.4, use one payroll period in January 2021. Headcounts 

should reflect actual employment during one payroll period. Additionally, the same payroll period 

should be used in each year’s report. In Section 1 for questions # 1.5 - #1.7, refer to your station’s 

fiscal year. 

http://www.cpb.org/stations/isis/training
mailto:%20SAS@cpb.org
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Q. How do we determine if an employee at the station should be reported as a full-time employee 

or part-time employee? How do I could I classify a consultant as a full-time or part-time 

employee? 

A. A full-time employee is any individual who works at least the number of hours per week that 

constitute the normal work week at your institution or station. A part-time employee is any 

individual who works less than the number of hours per week that constitute the normal work week 

at your institution or station. 

 
Q. Should we report contractors or consultants as a full-time or part-time employee for questions 

#1.1 and #1.3? 

A. Independent contractors and consultants (e.g., individuals who receive a 1099 tax form at the end 

of the year) should NOT be included as either full-time or part-time personnel. Unpaid personnel 

(e.g., unpaid students and volunteers) and occasional hourly workers also should NOT be included as 

either full-time or past-time personnel. 

 
 

Salary Section: 
 

Q. What time period should we refer to when entering information into Section 2? 

A. For Section 2, use one payroll period in January 2021. Headcounts should reflect actual 

employment during one payroll period. 

 

Q. Can I include my part-time employees in this salary section? 

A. For Section 2, you should ONLY report full-time employees. 

 

Q. What if I have full-time employees that do not match any of the job titles in Section 2? 

A. You should only include full-time employees that match the associated job titles. Do not include 

these full-time individual in Section 2. 

 
 

Governing Board Section: 
 

Q. What time period should we refer to when entering information into Section 3? 

A. The questions in Section 3 pertain to the licensee’s board of directors as of January 1, 

2021. 

 

Journalism: 
 

Q. What time period should we refer to when entering information into Section 5? 

A. For Section 2, include both employees and contractors employed/contracted by the station during 

January 2021. 

 

R. Should we include unpaid or volunteer journalist in the journalism section? 

A. For Question #5.1, do not include unpaid or volunteer journalist. Include only full-time/part-time 

employees or consultants/contractors being paid by the station in January 2021. 


